Mijn favorieten

Uw huis verkopen

Uw huis snel en voor een zo hoog mogelijke prijs verkopen. Dat wil toch iedereen? Wichers Van der Schaaf Makelaars & Taxateurs is een betrouwbare NVM-makelaar uit de stad Groningen die uw huis voor een goede prijs en onder de meest gunstige voorwaarden verkoopt.

Huis snel verkopen

Het snel verkopen van een huis in en om Groningen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Diverse factoren bepalen of een woning snel wordt verkocht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vraagprijs van het huis dat u verkoopt, de staat waarin het huis verkeert en de wijk waarin het ligt. Samen met u bepaalt één van onze makelaars de strategie voor de verkoop van uw huis.

Deskundige begeleiding
Uw huis verkopen is een spannende en ingrijpende gebeurtenis. Daarom is het belangrijk dat u zich tijdens de verkoop van uw huis laat bijstaan door één van onze deskundige NVM-makelaars. Een verkopende makelaar die goed bekend is met de huizenmarkt in en om Groningen, die uw belangen behartigt en de kooltjes zo heet mogelijk voor u uit het vuur haalt.

Verkoopmakelaar
Wat doet een verkoopmakelaar eigenlijk? Dat vertellen wij u graag! Maak nu een vrijblijvende afspraak met één van onze NVM-makelaars en zij informeren u over de toegevoegde waarde van een verkoopmakelaar en de diensten van Wichers Van der Schaaf Makelaars & Taxateurs. Tijdens dit gesprek worden bovendien uw wensen geïnventariseerd, de mogelijke verkoopstrategie besproken en worden de doelgroep en de vraagprijs bepaald.
 
Wanneer u besluit de verkoop van uw huis te laten begeleiden door de NVM-makelaar van Wichers Van der Schaaf wordt direct het besproken verkooptraject opgestart.

Meer weten?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring