Mijn favorieten

Taxaties

U wilt de waarde weten van uw woning. Een taxatie geeft hier snel inzicht in. Het taxeren van uw woning wordt uitgevoerd door een professional die ervaring heeft met de woningmarkt in uw woonplaats en verstand heeft van de waarde van uw woning. De gecertificeerde taxateurs van Wichers Van der Schaaf Makelaars & Taxateurs uit Groningen leveren u op korte termijn een waardebepaling of gevalideerd taxatierapport tegen een scherp tarief.

Doel van de taxatie
De redenen om een taxatie te laten uitvoeren door een NVM makelaar kunnen verschillend zijn. De één is gewoon nieuwsgierig naar de waarde van zijn/haar woning. Een waardebepaling is dan voldoende. De ander wil zijn/haar huis verkopen en heeft dan een gevalideerde taxatie nodig (b.v. NWWI of Taxateursunie). Ook zijn er taxaties voor financiering, WOZ-taxaties en geveltaxaties mogelijk. De NVM makelaars van Wichers Van der Schaaf adviseren u graag over het type taxatie dat bij u past.


Uniformiteit vanuit de NVM
Tijdens het taxeren hanteren alle NVM-makelaars dezelfde norm voor het vaststellen van de oppervlakten: de zogenaamde Meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Het hanteren van één uniforme meetwijze heeft als voordeel dat alle NVM woningtaxaties op dezelfde manier plaatsvinden. Dankzij de NVM-database, die wordt bijgehouden door 4.000 NVM-makelaars, heeft de gecertificeerde NVM-taxateur van Wichers Van der Schaaf Makelaars & Taxateurs meer referenties voor de taxatie tot zijn beschikking dan andere makelaars. Hierdoor kan uw taxatie nog nauwkeuriger worden uitgevoerd.


Meer weten?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek inzake de taxatie van uw woning.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring