Mijn favorieten

Een huis aankopen

Uw droomhuis snel en voor een zo laag mogelijke prijs aankopen. Dat wil toch iedereen? Wichers Van der Schaaf Makelaars & Taxateurs is een deskundige en betrouwbare NVM-makelaar uit de stad Groningen die uw droomhuis voor een goede prijs en tegen een scherpe courtage voor u aankoopt.

Huis snel aankopen
Het snel aankopen van een huis in en om Groningen hangt af van diverse factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vraagprijs van het huis dat u op het oog heeft, de mate waarin onderhandeling mogelijk is en de financiering. Vergeet echter ook niet de kennis die onze makelaars hebben van de woningmarkt in en om Groningen en hun capaciteit om uw droomhuis te vinden. Samen met u bepaalt één van onze makelaars de strategie voor de aankoop van uw droomhuis.

Aankoopmakelaar
Er staan in Groningen en omstreken veel huizen te koop. Keuze genoeg dus! Maar wat zoekt u? Een eengezinswoning, studio, appartement of toch een nieuwbouwkavel? Welke bouwstijl spreekt u aan en in welke buurt wilt u wonen? Eén ding is zeker: u neemt een deskundige NVM-makelaar mee die u bij uw zoektocht begeleidt. De makelaars van Wichers Van der Schaaf kennen de huizenmarkt in Groningen als geen ander en adviseren u graag bij het kopen van een huis. Zij denken aan uw onderhandelingspositie, een waardebepaling van het huis en uw onderzoeksplicht. En u? U denkt in de tussentijd alvast na over de inrichting of verbouwing van uw droomhuis.

Financieel advies
Een belangrijke stap in de voorbereiding van het kopen van een huis is onderzoeken wat uw financiële mogelijkheden zijn. Wij werken nauw samen met een erkend hypotheekadviseur die u graag adviseert over hypotheken en verzekeringen.
 
Wanneer u besluit de aankoop van uw huis te laten verzorgen door de NVM-makelaar van Wichers Van der Schaaf wordt direct het besproken aankooptraject opgestart. Eén van onze makelaars wordt uw directe aanspreekpunt en hij neemt alle zaken rondom de aankoop voor u uit handen.

Meer weten?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring