Mijn favorieten

Onze medewerkers

Wichers Van der Schaaf Makelaars & Taxateurs

Eric van der Schaaf
Eric van der Schaaf
NVM makelaar/taxateur - vennoot
Na het afronden van mijn opleiding tot makelaar ben ik in 1997 aan het werk gegaan bij een NVM kantoor in Winschoten. Omdat ik mijn hele leven in Groningen woon, was het mijn wens om te werken in de stad. Ik ben daarom in 2000 gaan werken bij het grootste NVM makelaarskantoor van Groningen. Tevens ben ik in 2000 beëdigd door de rechtbank Groningen als makelaar en taxateur. Naast mijn beëdiging en mijn lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), ben ik register makelaar en taxateur en sta ik ingeschreven bij Stichting Vastgoedcert. Eind 2006 heb ik de keus gemaakt om, naar eigen ideeën en wensen, mijn ambities in mijn vak verder uit te bouwen. Dit heeft geresulteerd in het starten van ons bedrijf in januari 2007.Ik ben van mening dat persoonlijke aandacht voor de opdrachtgevers hoog in het vaandel moet staan. Betrokkenheid en oprechte aandacht voor de wensen en dromen van mijn opdrachtgevers zorgt voor een goede klik. Je weet wat je van elkaar kunt verwachten. Op die manier ben ik in staat om een aankoop- of verkooptraject in goede banen te leiden.
Peter Kremer
Peter Kremer
NVM makelaar/taxateur - vennoot
Na het voltooien van mijn HEAO opleiding aan de Hanzehogeschool in Groningen, de plaats waar ik geboren en getogen ben, ben ik in 1997 begonnen als assistent-makelaar en in 1999 beëdigd als makelaar taxateur o.g. Tegenwoordig ben ik dan ook Register Makelaar Taxateur, geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert. Een van de kwaliteitseisen van de NVM, de Nederlandse vereniging van makelaars, is dat je als makelaar aan de eisen van het VastgoedCert voldoet. Hierdoor weet U als consument dat je met een "echte" makelaar van doen hebt. Omdat kwaliteit bij mij hoog in het vaandel staat ben ik ook al sinds 1999 NVM-makelaar. In 2009 heb ik besloten om als ondernemer verder te gaan, dit heeft geresulteerd in mijn aansluiting bij Wichers Van der Schaaf v.o.f.Werken met huizen in en om de stad waar je je hele leven hebt gewoond is prachtig. Maar echt voldoening geeft het als U als klant tevreden bent met de verleende dienst. Persoonlijke betrokkenheid, "recht door zee" en een "doe maar gewoon" mentaliteit zijn voor mij erg belangrijk. Hierdoor is het prettig samenwerken.
Hans Wichers
Hans Wichers
NVM makelaar/taxateur - vennoot
In 1983 ben ik begonnen als assistent makelaar bij het grootste particuliere NVM kantoor van het noorden. Al snel bleek mijn liefde voor dit vak waarna ik werk en opleiding gecombineerd heb. Sinds 1989 gediplomeerd makelaar taxateur en van 1994 tot 2007 mede eigenaar. Mijn werkterrein heeft altijd gelegen in de provincies Groningen en Drenthe met het accent op de stad Groningen en Haren.Naast mijn beëdiging door de rechtbank in Groningen als makelaar en taxateur en mijn lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), ben ik register makelaar en taxateur en sta ik ingeschreven bij Stichting Vastgoedcert.In 2007 heb ik een ‘sabbatical year’ gehouden, waarin ik geconstateerd heb dat makelen nog steeds mijn passie is. Partijen op een zakelijke en toch ontspannen manier bij elkaar brengen. Rekening houden met wensen, emoties en soms tegenstrijdige belangen van koper en verkoper In dit jaar heb ik dan ook besloten naar eigen visie een kleine makelaardij te starten zonder kantoor tijden, waarbij dit klantcontact op de voorgrond staat.Met dit motto en meer dan 25 jaar ervaring nog steeds tot uw dienst.
Trudy Hovenga
Trudy Hovenga
Binnendienst medewerker
Al sinds het begin van deze eeuw zorg ik voor de ondersteuning van de makelaars op ons makelaarskantoor. De uitdaging voor mij is om elke dag het verschil te kunnen maken en mijn collega’s het werk uit handen te nemen. Daarnaast streef ik er naar om onze opdrachtgevers 100% tevreden te stellen en tevreden te houden. Ik ben nuchter, betrouwbaar (ik doe wat ik zeg), gedreven, enthousiast en maak makkelijk contact. Ik kan me goed inleven in de wensen van anderen en zal deze niet uit het oog verliezen tijdens mijn werk. Persoonlijk contact en oprechte betrokkenheid vind ik erg belangrijk.
Geen foto beschikbaar!
Marjon van der Meer
Binnendienst medewerker
Sinds januari 2018 ben ik werkzaam bij Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs als binnendienst medewerker, waarbij ik samen met Trudy alle werkzaamheden achter de schermen voor mijn rekening neem. Ik heb jaren ervaring als secretaresse en office manager en heb in vele commerciële functies kunnen groeien tot de duizendpoot die ik graag wil zijn. Ik vind het heerlijk om mensen te “ontzorgen” en om met veel plezier mijn steentje bij te kunnen dragen aan de aankoop of verkoop van uw woning.
Marissa van Bergen
Marissa van Bergen
Binnendienst medewerker