Mijn favorieten

Nieuwbouw

Een nieuwbouwkavel op het oog of interesse in één van de (toekomstige) nieuwbouwprojecten in de stad of provincie Groningen? Wichers Van der Schaaf Makelaars & Taxateurs is een deskundige en betrouwbare NVM-makelaar uit de stad Groningen die u tegen een scherp tarief begeleidt bij het aankopen van een nieuwbouwhuis of nieuwbouwkavel in en om Groningen.

Een nieuwbouwhuis kopen
Het kopen van een nieuwbouwhuis is spannend en leuk maar soms ook ingewikkeld. In eerste instantie is het kopen van een huis vanaf een tekening lastig. Een bestaand huis kan bekeken en ervaren worden, maar bij een nieuwbouwhuis is deze mogelijkheid er niet. Als makelaar en nieuwbouwadviseur zijn wij de schakel tussen de ontwikkelaar en u, de koper. Wij staan u gedurende het gehele nieuwbouwproces bij en adviseren u over de do’s en don’ts.
 
Wilt u weten hoe een aankooptraject van een nieuwbouwhuis verloopt en wat de toegevoegde waarde van Wichers Van der Schaaf Makelaar is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.


Financieel advies
Voordat u een nieuwbouwhuis koopt laat u zich doorgaans eerst financieel adviseren. Belangrijk bij een nieuwbouwtraject is dat u begrijpt waar u exact allemaal voor betaalt. Denk bijvoorbeeld aan bouwrente en grondrente. Of welke betalingstermijnen er zijn, wanneer u begint met betalen en wat u kunt doen met een eventuele overwaarde van uw huidige huis. Wij hebben verstand van zaken en werken bovendien nauw samen met een erkend hypotheekadviseur die u graag adviseert over hypotheken en verzekeringen.

Meer weten?
Meer weten over nieuwbouw in Groningen en onze ervaring met nieuwbouwprojecten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

 
                                             
 

Verzekerd van kwaliteit
Een nieuwbouwwoning wordt gebouwd met garantie. De koper is verzekerd van de kwaliteit van het woningbouwplan en van een betrouwbare bouwondernemer.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring