Mijn favorieten

Diensten

Bij Wichers van der Schaaf Makelaars & Taxateurs zijn wij er trots op dat wij onze klanten met méér kunnen helpen dan alleen het verkopen of aankopen van een woning. Hieronder vindt u een overzicht van ons dienstenaanbod:

Huis Aankopen
Uw droomhuis snel en voor een zo laag mogelijke prijs aankopen, dat wil toch iedereen? Wichers Van der Schaaf Makelaars & Taxateurs is een deskundige en betrouwbare NVM-makelaar uit de stad Groningen die uw droomhuis voor een goede prijs en tegen een scherpe courtage voor u aankoopt.

Huis Verkopen
Uw huis verkopen? Dan is een verkopende makelaar wel zo prettig. Een makelaar die uw situatie begrijpt, exact weet welke prijs u voor uw woning wilt hebben, de onderhandelingen voor u verzorgt en in het gehele verkooptraject adviseert en ondersteunt. Onze 3 NVM-makelaars hebben jarenlange ervaring met de verkoop [link] van woningen in en om de stad Groningen.


Taxaties
U wilt de waarde weten van uw woning. Een taxatie geeft hier snel inzicht in. De gecertificeerde taxateurs van Wichers Van der Schaaf Makelaars & Taxateurs uit Groningen leveren u op korte termijn een waardebepaling of gevalideerd taxatierapport tegen een scherp tarief.


Hypotheken & verzekeringen
Het regelen van een hypotheek of de juiste verzekering wanneer u een huis aanschaft is voor veel mensen een lastige klus. Welke hypotheek past het beste bij mij? Wat zijn mijn maandlasten? Los ik volledig af of slechts een gedeelte? En welke brand- of inboedelverzekering moet ik afsluiten? Vragen waar wij bij Wichers Van der Schaaf Makelaars & Taxateurs u graag mee helpen.

Opslag
Kunt u nog niet in uw nieuwe huis terecht en moet u uw inboedel tijdelijk opslaan? Dan kunt u bij Wichers Van der Schaaf Makelaars & Taxateurs in Groningen terecht. Speciaal voor onze opdrachtgevers stellen wij gratis onze loods als opslagfaciliteit ter beschikking.

Meer weten over onze diensten?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring