Wichers Van der Schaaf Makelaars & Taxateurs

Grondzijl 4
9731 DG Groningen
Tel: 050-5497654
info@wichersvanderschaaf.nl
Watering bouwnummer (Bouwnummer 8), 9613 AP Meerstad Koopsom € 380.000,- v.o.n.
Watering Bouwnummer (Bouwnummer 8) in Meerstad 9613 AP

Omschrijving

Een permanent vakantiegevoel in een van de 15 royale drijvende woningen in Tersluis-Meerstad

‘s Morgens doe je de gordijnen van de slaapkamer open. Het zonnetje weerkaatst via het water door het raam naar binnen. Eendjes drijven vrolijk kwakend voorbij en wensen je een goede morgen. ’s Avonds neem je vanaf je terras een ontspannende frisse duik in het water van het Woldmeer. Heerlijk na een dag werken. En in het weekend vaar je met je bootje naar de stad, pak je terrasje of haal je wat lekker op de markt.

Door het robuuste ontwerp en het materiaalgebruik van de buitengevel ogen de drijvende woningen stoer en stijlvol. Ze liggen fantastisch!
Met veel ruimte en privacy geniet u van een schitterend uitzicht over het water.

Robuust karakter
Ir N. Kruisheer, architect van Attika Architecten: ‘Ruimte, licht en uitzicht is volop aanwezig. Dat inspireerde ons tot deze stoere waterwoning met sterke oriëntatie op het water. ‘Fris witte kozijnen en hekwerken contrasteren met het ruige onbehandelde hout van de gevels. Het ‘chunky patroon’ van vlakkere en dikkere delen doet denken aan een damwand. Dat versterkt het robuuste karakter van de waterwoning. ‘

Twee types
Er zijn twee types ontworpen:
Type 11
Deze woning meet 11m x 5,9m en heeft een gebruiksoppervlak van circa 95m². De indeling is aanpasbaar aan uw eigen woonwensen en heeft een heerlijke watergerichte woonkamer. In de benedenverdieping bevinden zicht naast de badkamer en separaat toilet drie royale slaapkamers.
Type 15
Deze woning is het grootste woningtype en meet maar liefst 15m x 5,9m. Het gebruiksoppervlak is 135m². De woonverdieping geeft u alle ruimte uw eigen indeling te bepalen. Vanuit het royale zitgedeelte is het uitzicht ook hier aan alle kanten prachtig. In de benedenverdieping zijn vier slaapkamers gesitueerd. U kunt ervoor kiezen een extra ruime hal annex werkkamer te creëren.

Duurzaam en Zorgeloos Waterwonen
De drijvende woningen zijn duurzaam en perfect geïsoleerd. Hierdoor zijn ze zeer energiezuinig. De woningen zijn in de basis zo ontworpen, voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen, dat een laag energieverbruik vanzelfsprekend is.
Goed om te weten dat waterwoningen voldoen aan het Bouwbesluit en hiermee dus aan alle eisen die u stelt aan comfortabel wonen.
Op de wal bevindt zich een berging. Via een loopbrug met vast bordes bereikt u uw drijvende woning.

Financiering
De drijvende woningen worden met palen verankerd aan de bodem, blijven daar permanent liggen en worden ingeschreven in het scheepsregister. Dit betekent dat u een financiering voor een hypotheek kunt afsluiten. Dat kan zowel bij de Rabobank als de Triodos bank.

NB.
Het type (11 of 15) staat per kavel niet vast, dat is aan U.
De hier vermelde prijs en formaat is dus een voorbeeld.
Prijzen verschillen per kavel en per type.
Neem contact op voor meer informatie!
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopsom € 380.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 135 m² Perceeloppervlakte 235 m² Inhoud 540 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Kadastrale gegevens Oppervlakte 235 m²