Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Bouwnummer 4 in Meerstad 9613 AP

Bouwnummer 4

9613 AP Meerstad
Koopsom € 451.000,- v.o.n.

Omschrijving

Mijn Schuurwoning is gericht op uw individuele woonwensen en geïnspireerd door het Scandinavisch wonen: midden in de natuur, in een woning met eerlijke en natuurlijke materialen. Mijn Schuurwoning is nu ook verkrijgbaar in Meerstad. Geeft u samen met ons vorm aan uw woning?

Mijn Schuurwoning in Meerstad
Wakker worden tussen het ruisende riet, de dag beginnen met een frisse duik...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2017 Woonoppervlakte 160 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Mijn Schuurwoning is gericht op uw individuele woonwensen en geïnspireerd door het Scandinavisch wonen: midden in de natuur, in een woning met eerlijke en natuurlijke materialen. Mijn Schuurwoning is nu ook verkrijgbaar in Meerstad. Geeft u samen met ons vorm aan uw woning?

Mijn Schuurwoning in Meerstad
Wakker worden tussen het ruisende riet, de dag beginnen met een frisse duik in het Woldmeer en ’s avonds op de fiets naar de stad voor een gezellig etentje of een theatervoorstelling? In Meerstad kan dit allemaal, want u woont er middenin de natuur met tegelijkertijd het bruisende centrum van Groningen om de hoek.

Meerstad. Een prachtig woon- en recreatiegebied van ruim 2.500 hectare, met het Woldmeer als kloppend hart. Een heerlijk meer om aan of dichtbij te wonen. Met zwemmen en varen in de zomer en natuurlijk schaatsen in de winter. Hier realiseert u samen met Mijn Schuurwoning uw eigen woning in het plan Meerstad-Tersluis, De Wierde.

Mijn Schuurwoning, plan De Wierde
Wonen op De Wierde is écht groen, waterrijk en royaal wonen. Groen en waterrijk wonen, want het plan wordt omzoomd door een ruim 10 meter brede groen- en waterpartij. Royaal wonen omdat elk van de 8 kavels in het plan minimaal 600m² groot is en ook de woning zelf royaal van afmeting is.

Wonen met én in de natuur
Voor Mijn Schuurwoning geldt als karakteristiek: veel licht (ramen), veel lucht (extra plafondhoogte), veel hout (in interieur en exterieur van de woning) en een overdekte buitenruimte. Die buitenruimte verlengt uw buitenseizoen: van het vroege voorjaar tot het late najaar heerlijk en karaktervol genieten van het buitenleven. Mijn Schuurwoning voorziet daarnaast elke woning van een carport/berging in de achtertuin.

Drietal basistypen
Mijn Schuurwoning biedt een drietal basistypen aan in het plan De Wierde. Type Langeland, type Lolland en type Bornholm. Deze woningen zijn in de basis al royaal (circa 625 m³ inhoud), energiezuinig (voorzien van luchtwarmtepomp en zonnepanelen) en compleet. Alle woningen zijn namelijk voorzien van een forse stelpost voor keuken en badkamer en voorzien van carport en berging. U kiest welke woning u op welke kavel samen met ons verder vormgeeft!

Type Langeland
Dit type onderscheidt zich van de meer reguliere woning doordat in de woning ook een slaapkamer en badkamer op de begane grond wordt gerealiseerd. Daarmee is de woning levensloopbestendig. De woning is gericht op uw individuele woonwensen en beschikt naast de slaapkamer en badkamer op de begane grond over een ruime zitkamer met eethoek en een aparte woonkeuken. Op de verdieping beschikt de woning over 3 slaapkamers, een ruime badkamer, een lekkere lichte werkplek, een installatieruimte en een bergingsruimte. Op de verdieping kijkt u tot in de nok, die extra hoogte verhoogt uw ruimtelijke beleving van de woning.

De woning wordt uitgevoerd met een zichtbare karakteristieke houten draagconstructie op enkele plekken in de woning. Dit geeft de woning karakter en laat de herkomst van de bouwmaterialen zien. De inhoud van de woning is circa 625 m³ en het vloeroppervlakte is circa 160 m².

Type Lolland
Ook deze woning is gericht is op úw individuele woonwensen en een echte gezinswoning met standaard 4 slaapkamers op de verdieping. Op de begane grond vindt u een ruime entree, zitkamer en separate eetkeuken die u van elkaar af kan scheiden. Wel zo handig met een druk gezinsleven! Daarnaast vindt u op de begane grond een ruime bijkeuken en een werk/speelplek.

Op de verdieping hebben alle 4 slaapkamers extra hoogte onder de kap, ook hier kijkt u naar de nok van de woning. Hier past een hoogslaper! Daarnaast treft u hier een badkamer aan met veel ruimte voor uw sanitaire wensen, een installatieruimte, een bergingsruimte en een separaat toilet.

De woning wordt uitgevoerd met een zichtbare karakteristieke houten draagconstructie op enkele plekken in de woning. Dit geeft de woning karakter en laat de herkomst van de bouwmaterialen zien. De inhoud van de woning is circa 625 m³ en het vloeroppervlakte is circa 145 m².

Type Bornholm
Dit type onderscheidt zich van de meer reguliere woning doordat de complete woning (dus alle slaapkamers en de badkamer) op de begane grond wordt gerealiseerd. Daarmee is de woning levensloopbestendig. De woning is gericht op uw individuele woonwensen en beschikt over een ruime zitkamer en woonkeuken. Daarnaast vindt u op de begane grond 3 slaapkamers, een ruime badkamer, een lekkere werkplek en een bijkeuken. In de woonkamer en in 2 van de 3 slaapkamers kijkt u tot de nok van de woning. Deze extra hoogte en de aanwezigheid van veel ramen verhoogt uw ruimtelijke beleving van de woning. Het overige deel van de woning is voorzien van een vliering voor installaties en bergruimte.

De woning wordt uitgevoerd met een zichtbare karakteristieke houten draagconstructie op enkele plekken in de woning. Dit geeft de woning karakter en laat de herkomst van de bouwmaterialen zien. De inhoud van de woning is circa 625 m³ en het vloeroppervlakte is circa 115 m².

De vermelde vrij op naam prijs is een vanaf prijs met type Langeland. Uw uiteindelijke prijs is afhankelijk van het type Schuurwoning en de kavelkeuze.

Voor meer informatie kijkt u op onze site mijnschuurwoning.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 451.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting samen met bwnr 2 Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 2017 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 160 m² Inhoud 625 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend
Route van naar Bouwnummer 4, 9613 AP Meerstad

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.