Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Misthoorn, Mijn Schuurwoning, 1 Laags in Blauwestad 9685

Misthoorn, Mijn Schuurwoning, 1 laags

9685 Blauwestad
Koopsom € 359.750,- v.o.n.

Omschrijving

Mijn Schuurwoning is gericht op uw individuele woonwensen. Mijn Schuurwoning is geïnspireerd door het Scandinavisch wonen: midden in de natuur, in een woning met eerlijke en natuurlijke materialen. Mijn Schuurwoning is nu ook verkrijgbaar in Blauwestad.

Over Mijn Schuurwoning in Blauwestad
Welkom in Blauwestad: archipel van eilanden en water. Hier realiseert Mijn Schuurwoning 9...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2016 Woonoppervlakte 110 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Mijn Schuurwoning is gericht op uw individuele woonwensen. Mijn Schuurwoning is geïnspireerd door het Scandinavisch wonen: midden in de natuur, in een woning met eerlijke en natuurlijke materialen. Mijn Schuurwoning is nu ook verkrijgbaar in Blauwestad.

Over Mijn Schuurwoning in Blauwestad
Welkom in Blauwestad: archipel van eilanden en water. Hier realiseert Mijn Schuurwoning 9 vrijstaande woningen op een eigen eiland. Bij binnenkomst op het eiland beleeft u het wonen in de natuur, een slingerende weg gelardeeerd met naald- en loofbomen aan de noordzijde van uw kavel. Op uw kavel heeft u de keuze: wonen in 1 woonlaag of in 2 woonlagen, u mag het zeggen! Alle woningen hebben de tuinen op het zuiden en liggen aan bevaarbaar water. Rust, ruimte, groen en water dat is het motto van Mijn Schuurwoning in Blauwestad.

KARAKTERISTIEK
Type Kelstrup Vrijstaand, 1 laag met kap onderscheidt zich van de meer reguliere woning doordat de complete woning (dus ook slapen en baden) op de begane grond wordt gerealiseerd. Daarmee is de woning levensloopbestendig en geschikt voor gezinnen en senioren. De woonkamer van dit type is extra hoog en sfeervol door de hoge, afgetimmerde kap en grote raampartijen: lucht en licht in overvloed!

INDELING
Type Kelstrup Vrijstaand, 1 laag met kap
Deze woning heeft een ruime woonkamer met open keuken, extra hoog en licht door de afgetimmerde kap en grote raampartijen. Daarnaast beschikt de woning over 3 slaapkamers, een ruime badkamer, een waskast en een van buiten af bereikbare berging. Een deel van de woning krijgt een vliering waar ruimte is voor berging en installaties. Tenslotte beschikt de woning over een 3 meter lange luifel die kapbreed is (meer dan 10 meter). U heeft daarmee 30 m2 overdekte buitenruimte, gericht op het zuiden en het water, waarin u van het vroege voorjaar tot het late najaar van het buiten zijn in de natuur kunt genieten.

UW WOONWENSEN
Wilt u toch liever andere gevelbekleding? Toch liever een gesloten keuken? Een carport bij de berging? Een Nul-Op-de-Meterwoning? Uw wensen staan voorop, wij gaan graag met u hierover in gesprek!

PRIJZEN
Type Kelstrup Vrijstaand, 1 laag met kap is verkrijgbaar vanaf € 301.000,- Vrij Op Naam, inclusief 540 m2 kavel. Voor € 15.000,- kunt u desgewenst gebruik maken van onze keuken- en badkameraanbieding.

Type Broholm Vrijstaand, 2 lagen met kap is verkrijgbaar vanaf € 295.000,-, inclusief 540 m2 kavel. Voor € 15.000,- kunt u desgewenst gebruik maken van onze keuken- en badkameraanbieding.

Kijk voor meer informatie op onze site mijnschuurwoning.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 359.750,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning vrijstaande woning Bouwjaar 2016 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 110 m² Overige inpandige ruimte 6 m² Inhoud 510 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Tuin rondom Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk, Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte
Route van naar Misthoorn, Mijn Schuurwoning, 1 laags, 9685 Blauwestad

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.